Hlavní obsah

Lamborghini Urus nafoceno v Rakousku. Jak se vám líbí?

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejrychlejší a nejvýraznější SUV světa jsme zatím viděli hlavně na studiových fotkách, ale nyní se auto povedlo vyfotit v běžném prostředí, na zasněženém alpském parkovišti v Rakousku. A vypadá stále zajímavě.

Článek

Mezi luxusními SUV není v roce 2018 očekávanější auto, než Lamborghini Urus. Všichni touží vědět, jestli vážně jede přes 300 km/h, jak dobré je v zatáčkách a zda dokáže nabídnout emoce pravého Lamborghini, když sdílí platformu i techniku s Porsche Cayenne. Nicméně pravdou je minimálně to, že vzhledově je to nesmírně výrazné, nepřehlédnutelé auto, zejména ve žluté barvě.

Foto: Archiv Garáž.cz

Vůbec poprvé však máme možnost Urus vidět na fotografiích z reálného prostředí, bez příkras a photoshopu. Tady již jde vidět, zejména zezadu, že je to sice velmi výrazné auto, ale již nevypadá jako z jiného vesmíru, jak se nám zdálo na prvních fotkách. Každopádně stále to je stroj, který dokáže otáčet hlavy. Inu posuďte sami a dejte nám vědět, jak moc se vám Urus líbí. My po něm asi stále netoužíme, nicméně chápeme, že pro mnohé to může být geniální vůz.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám