Hlavní obsah

Kupte si Diablo z klipu Cosmic Girl, cena je astronomická!

Foto: Archiv Garáž.cz

Všichni jsme ho milovali. Nádherné fialové Diablo se prohánělo po silničkách lemujících pobřeží, to vše za doprovodu legendární písně Cosmic Girl od Jamiroquai. A bylo to auto právě frontmana kapely, nadšence a sběratele, Jay Kaye.

Článek

Má fantastický klínovitý tvar, úžasnou fialovou metalízu a samozřejmě výklopné dveře vzhůru. Tomhle Lamborghini Diablo je navíc limitovaná edice SE30, která oslavuje 30 let značky. A hlavně, zahrálo si v populárním a dodnes fantastickém klipu Cosmic Girl skupiny Jamiroquai, kde se prohání vedle Ferrari F40 a 355. Mimochodem věděli jste, že tam jezdilo bez čelního skla, které se rozbilo? To proto je v autě takový vítr, jak jde vidět na Jay Kayovi za volantem, což je mimochodem majitel tohoto vozu.

Není tedy divu, že kus, který má najeto jen 28.000 km a je ve výborné kondici, se kvůli této historii prodává velmi draze. Dvanáctiválcová bestie s maximálkou 333 km/h a 525 koňmi, může být vaše za 550.000 liber, tedy v přepočtu asi 16 milionů korun! Vůz je přitom číslo 142 ze 150 kusové edice SE30. Pokud by vás tohle auto vážně zajímalo, najdete jej na britském inzertním serveru autotrader.co.uk!

Reklama

Načítám