Hlavní obsah

Hyundai omladil i30, vypadá skvěle a bude i sportovní kombi

Foto: Hyundai

Modernizovaný Hyundai i30 se představí na ženevském autosalonu a varianta kombi bude k dispozici také ve sportovní výbavě N Line

Automobilka Hyundai zveřejnila první oficiální snímky přepracovaného modelu i30, který patří v Česku k nejprodávanějším autům značky. Důležitý vůz vyráběný v moravskoslezských Nošovicích dostal novou příď, záď, interiér a sportovně laděnou verzi s karoserií typu kombi.

Článek

Omlazená modelová řada Hyundai i30 prvně zaujme především atraktivnějším a osobitějším vzhledem s ostřejšími rysy a výraznějším charakterem. Na prvních oficiálních fotografiích můžete vidět sportovně laděnou variantu N Line, která představuje nově aplikované stylistické prvky.

Povšimněte si nového předního nárazníku, masky chladiče s moderní síťovanou mřížkou a přepracovaných diodových světel s integrovanými světly pro denní svícení ve tvaru písmene V. Automobilka slibuje brzké uvolnění dalších fotografií, kde si budeme moci prohlédnout nový zadní nárazník, lampy a celou řadu ráfků o průměru 16, 17 nebo 18 palců.

Foto: Hyundai

Novým poznávacím prvkem budou diodové lampy s denním svícením ve tvaru písmene V

Změn se dočkal také interiér, proto Hyundai i30 poprvé nabídne digitální přístrojový štít nebo větší infotainment s úhlopříčkou 10,25 palce.

Foto: Jakub Deml

Současná verze modelu Hyundai i30 kombi. Modernizace tak dodá autu ještě větší šmrnc

V rámci omlazené modelové řady se sportovně laděného stupně N Line dočká také karosářská varianta kombi, čímž uzavře rodinný kruh, kde má každá verze svůj dynamický výbavový stupeň.

Foto: Hyundai

Modely řady N Line se vyznačují dynamicky laděným designem

Čistokrevné sporťáky i30 N a i30 Fastback N čeká facelift až později, nicméně podle informací od českého zastoupení značky to bude ještě letos. V nošovické továrně by tak měla běžet výroba stávajících modelů N a faceliftovaných verzí současně, než se omlazení dočkají také nejzábavnější hyundaie v Česku.

Foto: Jakub Deml

Hyundai i30 N Fastback je čistokrevná radost na čtyřech kolech

Nový Hyundai i30 bude představen na ženevském autosalonu v březnu 2020, kde budeme samozřejmě přítomni a přineseme vám ty nejžhavější novinky.

Reklama

Načítám