Hlavní obsah

Hokejové mistrovství představí facelift Škody Superb

Foto: Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistrovství světa v hokeji začíná a automobilka Škoda je již po 27. jeho oficiálním partnerem. Organizátorům poskytla flotilu 50 služebních vozů a její logo a automobilové novinky ozdobí hokejové arény. V rámci programu mistrovství světa se také představí přepracovaná verze vlajkového modelu Superb.

Článek

Právě dnes začíná hokejový svátek pro všechny fanoušky po celém světě! Tradiční Mistrovství světa v hokeji se letos koná na Slovensku (vrací se sem po osmi letech) a v halách v Bratislavě a Košicích změří síly 16 nejlepších národních týmů z celého světa, z nichž 26. května vzejde jediný vítěz.

Hlavním partnerem celého podniku se už po 27. stala česká automobilka Škoda Auto, která tak překonala svůj vlastní zápis v Guinessově knize rekordů v nejdelším sponzorství v historii sportovních mistrovství světa.

Podpora automobilky Škoda má hned několik rovin, ale ta hlavní je samozřejmě automobilová: organizátorům poskytla flotilu 50 vozů v barvách mistrovství – jde především o populární SUV modely Kodiaq a Karoq.

Škoda bude přímo na očích také při všech 64 zápasech: logo automobilky bude v arénách vidět na mantinelech a kruzích pro vhazování, hned vedle ledové plochy budou také umístěny tři modelové novinky – městské SUV ŠKODA KAMIQ, nový kompaktní model ŠKODA SCALA a výkonné SUV KODIAQ RS. Televizní a streamované přenosy z mistrovství světa bude dohromady sledovat více než jedna miliarda fanoušků na celém světě.

Foto: Škoda Auto

Nový Superb jsme zatím viděli jen na designérském skeči, více se dozvíme už za pár dní

Škoda také využije hokejové mistrovství k představení jedné z hlavních novinek tohoto roku – faceliftovanou verzi vlajkového modelu Superb, ze které nám zatím ukázali jen mírně omlazenou tvář. Zatím o něm s jistotou víme jen to, že přiveze plug-in hybridní verzi, na zbytek novinek si musíme počkat do čtvrtka 23. května, kdy se dozvíme zbytek.

Reklama

Související témata:
Načítám