Hlavní obsah

Hasičské speciály a nástupce ix20 – Tento týden v Garáži

Foto: Záchranný útvar HZS ČR

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo – proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Osedlat BMW M8 Competition kabrio, monstrum se šesti stovkami koní, nebem nad hlavou, luxusním interiérem a cenovkou odpovídající pěkném bytu v Praze, to se nepoštěstí hned tak každému. My ostatní si o tom můžeme alespoň přečíst…

Příjemné svezení (a hlavně o poznání úspornější) je s plug-in hybridním Renaultem Captur E-Tech nebo s miniaturním, ale překvapivě dospělým Hyundaiem i10. I po letech slouží oddaně ojetá Škoda Fabia RS první generace poháněná dieselem nebo Audi A4 (generace B8), která však ani po letech není žádná láce.

Nepřehlédněte:

Celá redakce Garáž.cz dala hlavy dohromady a vybrala ta NEJLEPŠÍ a NEJKONTROVERZNĚJŠÍ AUTA ROKU 2020. Shodnete se s námi, nebo to vidíte jinak?

Poradili jsme vám:

Postrašilo vás v zimě nestartující auto? Poradili jsme vám, jak poznat špatný akumulátor a kdy je potřeba hledat chybu jinde. Také jsme se podívali na fenomén ručního mytí – je vážně lepší než klasická automyčka?

Horké novinky:

Foto: JCB

Tahle neúnavná mašina od JCB dokáže opravit asfalt rychlostí blesku

JCB představil kombinovaný stroj Pothole Pro, jenž opraví výmol na silnici za pouhých osm minut, Hyundai postupně odhaluje crossover, který nahradí oblíbený ix20, a Mercedes představil netrpělivě očekávaný elektrický crossover EQA. Fanoušci závodní techniky se také mohou podívat, jak týmy Toyota Gazoo Racing a ByKolles Racing zbrojí na letošní čtyřiadvacetihodinovku Le Mans.

A co ještě?

Honza Majurník zjišťoval, jaké speciály mají k dispozici hasiči v ČR, Martin Jánský zmapoval prodeje nových aut ve světě za rok 2020, Petr Jeřábek oslavil 30. narozeniny nedoceněného kupé Subaru SVX a Tomáš Hyan navštívil nezapomenutelné Boyertown Muzeum.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Související témata:
Načítám