Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Ze světa automobilek
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Novinky
SSC vrací úder: Striker nabídne více než 2 000 koní
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Novinky
-
4. 6. 2021
SSC vrací úder: Striker nabídne více než 2 000 koní
Nejnovější články
Zajímavosti
-
dnes
Nejlepší akce všech dob vlastně nebyla pro novináře: Takto si své top zákazníky hýčká BMW
Za těch víc než dvacet let v branži jsem zažil ledacos. Ale to, co si pro „nás“ připravilo BMW v Chorvatsku, to se jenom tak nevidí. A nezažije.
Historie
-
dnes
Tohle byla hodně zvláštní automobilová móda na začátku nového tisíciletí. Malá kupé-kabria zářila jen chvíli
Opel Tigra Twin Top, Peugeot 207 CC nebo Mitsubishi Colt CZC; pamatujete si tyto vozy? Patřily do segmentu, který zažil krátkou éru slávy.
Youngtimery a veterány
-
dnes
Lotus Elan má špatnou koncepci, nejspíš hlavně kvůli tomu neuspěl. Jezdí ale skvěle!
Rodištěm klasických roadsterů bývala Británie. V devadesátých letech se musel ale tradiční zástupce od automobilky Lotus popasovat s japonskou konkurencí. Proč to nezvládl, jsem se rozhodl vyzkoušet za jeho volantem.
Zajímavosti
-
včera
Toto auto přesně před rokem šokovalo český internet. Objevilo se v nejluxusnější pražské ulici, fotil se s ním každý a o supersport nešlo
Zatmavená géčka, luxusní limuzíny, křiklavé a hlučné supersporty… Parkoviště v Pařížské ulici v Praze zažilo za poslední roky kdeco. Aby na sebe ale pozornost strhla dostupná lidovka, s níž se navíc fotily davy, to tu ještě nebylo.
Události
-
včera
Už se to blíží! MotoGP se po letech vrací do Brna!
MotoGP se po několikaleté pauze vrací do Brna a fanoušci motocyklového závodění se mají na co těšit. Masarykův okruh přivítá světovou špičku motorsportu. Přečtěte si, jak vypadá program a kde se odehrají zbývající závody letošní sezony MotoGP.
Zajímavosti
-
včera
Prezident Pavel v Římě zařizuje renovaci jednoho z nejvzácnějších českých motocyklů. Má být jediný svého druhu
Prezident Petr Pavel ve čtvrtek při návštěvě Historického muzea vojenských motorových vozidel v Římě tlumočil nabídku firmy Škoda Auto, jež chce zrenovovat tamní exponát historického motocyklu Laurin Klement CCCC. S italskou stranou společnost dosud domlouvala roční zápůjčku, má však zájem o její prodloužení.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - SSC vrací úder: Striker nabídne více než 2 000 koní - Garáž.cz