Hlavní obsah

Tip na víkend: Přijďte do Brna oslavit mimořádný úspěch českého týmu! Pojedou se špičkové okruhové závody, ukážou se i monoposty F1!

Foto: Janík Motorsport

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O úspěších českého týmu Janík Motorsport píšeme na Garáži pravidelně. V rámci série TCR Eastern Europe jej čeká poslední letošní podnik, kde oslaví již jistý titul mezi jezdci. Ten týmový je však stále ve hře…

Článek

Povedlo se! Do letošní sezony TCR Eastern Europe šel tým kolem Vaška Janíka s tím, že si odveze titul. Ten si Maťo Homola zajistil už v předposledním závodě v Mostě, který se velmi povedl i jeho týmovému kolegovi – Adam Kout slavil svoje vůbec první vítězství v TCR Eastern Europe.

V tomto bodu tedy mají Janíkovci splněno, odškrtnout by si však chtěli i titul mezi týmy. „Řekl bych, že je pro nás neméně důležitý. Samozřejmě i kvůli skvělé spolupráci s Hyundaiem,“ doufá Vašek Janík, jehož svěřenci nastupují v Elantrách N TCR.

V Brně se tedy sejdeme už tento víkend (9. a 10. září), v pátek se jedou tréninky a kvalifikace, závodí se v sobotu a neděli. Víkendové vstupné přijde na 550 Kč (lze zakoupit v předprodeji), jednodenní stojí 350 Kč (pořídíte pouze na místě). Děti do 12 let mají vstup zdarma, vstupenky pak platí na všechny otevřené tribuny, mrknout se můžete i do paddocku. VIP vstupy jsou v tuto chvíli již vyprodané.

Na Masarykově okruhu se však zdaleka nebudou prohánět jen speciály kategorie TCR, těšit se můžete na nejrůznější cupové a formulové závody, o největší show se jistě postarají monoposty Formule 1. V rámci šampionátu BOSS GP se v Brně mimo jiné představí hned dvě formule týmu Toro Rosso (z let 2006 a 2008), dále pak monopost Lotus T127 z roku 2010 a dva Benettony (sezony 1997 a 1998). Tohle bude hodně velký hukot… Uvidíme se v Brně!

Reklama

Načítám