Hlavní obsah

Další zázračná nabídka: K mání je takřka nejetá Felicia Combi po prvním majiteli. A s nejvýkonnějším motorem!

Foto: Sauto.cz/AAA Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nesháníte náhodou nějakou zachovalou Škodu Felicia? Tu novodobou? Jestli ano, měli bychom pro vás možná jeden zajímavý tip. A navíc je to kombík!

Článek

V tuzemské inzerci nás totiž zaujala Felicia Combi z roku 1996, kterou i prostřednictvím portálu Sauto.cz prodává autobazar AAA Auto. Nabídka je pozoruhodná z několika důvodů.

Prvním z nich je historie. Kombík, který - jak už víme, pochází z roku 1996 - totiž podle prodejce dosud patřil jednomu jedinému majiteli. Už to je na „lidové“ auto devadesátých let věc hodně nezvyklá.

A pak je tu nájezd, který je mimořádně nízký. Tato zhruba sedmadvacet let stará škodovka dosud najezdila pouhých 18 293 kilometrů, což v průměru vychází jen na nějakých 678 kilometrů ročně.

Jako další zajímavost můžeme zmínit motor. Pod kapotou totiž pracuje vrcholná motorizace, tedy zážehový čtyřválec 1.6 MPI, který sice poskytuje nepříliš ohromujících 55 kW, ale pro Felicii z pohledu výkonu prostě nic lepšího k dispozici nebylo… Tato jednotka má navíc pověst spolehlivého motoru. Doplňuje ji samozřejmě pětistupňová manuální převodovka.

Kombík s šestnáctistovkou by měl akcelerovat z klidu na stovku za 13 sekund a rozjet se maximálně na 170 km/h. Spotřeba by se měla pohybovat okolo 7 l/100 km.

Felicia po prvním majiteli a se skromným nájezdem je ve výbavě GLX, uvnitř najdeme kazetové rádio Sony, centrální zamykání, posilovač řízení, auto má také přední mlhovky, ostřikovače světel a stojí na hliníkových kolech.

Zbývá nám už jen cena. Sedmadvacet let stará, ale také nezvykle zachovalá Felicia Combi po prvním majiteli a s nejvýkonnější dostupnou pohonnou jednotkou pod kapotou je na prodej za 155 tisíc korun. Tak co na to říkáte?

Co říkáte na Škodu Felicia Combi po prvním majiteli a s nízkým nájezdem za 155 tisíc korun?
Za tak starou „feldu“ je to moc peněz, i když je takto zachovalá.
83,2 %
Cena je fajn.
16,8 %
Celkem hlasovalo 5205 čtenářů.

Reklama

Načítám