Hlavní obsah

Předposlední epizoda The Grand Tour zná datum své premiéry. Dorazí velice brzy, máme první ukázku!

Foto: Prime Video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli vám už chyběl pořad The Grand Tour, máme pro vás dobrou zprávu. Už za několik dní bude mít premiéru nová epizoda. Bohužel ale bude zřejmě předposlední…

Článek

Tým okolo show prozradil, že nový díl se na Prime Video objeví 16. února a ponese podtitul Sand Job. Těšit se prý máme na dobrodružství odehrávající se v saharské poušti.

Trojice Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May totiž společně s filmovým štábem zavítala do afrických zemí Mauritánie a Senegal, kde údajně putovala po stopách legendární Rallye Paříž-Dakar.

Cesta by měla začít v nejdelším vlaku na světě, ale velkou roli samozřejmě budou hrát také auta. Clarkson, Hammond a May trasu v náročném terénu a extrémních klimatických podmínkách absolvovali v upravených sportovních vozech.

Drobný náznak toho, co můžeme očekávat, nabízí úvodní titulková sekvence, kterou na svém instagramovém profilu zveřejnil producent Andy Wilman.

The Grand Tour: Sand Job.Video: Instagram/Andy Wilman

Zatím poslední epizoda The Grand Tour měla premiéru loni v červnu. Díl pojmenovaný Eurocrash sledoval patálie oblíbené trojice při jejím putování na více než 2 200 kilometrů dlouhé cestě přes Polsko, Slovensko, Maďarsko a Slovinsko.

Foto: Prime Video

The Grand Tour: Sand Job.

Epizoda Sand Job je s velkou pravděpodobností předposledním filmem natočeným pod hlavičkou The Grand Tour. Týmu totiž skončí smlouva se společností Amazon (které patří platforma Prime Video) a Jeremy Clarkson nedávno v rozhovoru naznačil, že si další pokračování z několika důvodů nedovede představit.

Rozlučku s The Grand Tour by tak měla představovat epizoda odehrávající se v Zimbabwe, jejíž natáčení probíhalo v loňském roce.

Reklama

Načítám