Hlavní obsah

Auta a golf, to šlo vždy dohromady. Turnaj Car of the Green ovládl tým Volkswagenu

Foto: puttpd.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos to byl druhý ročník turnaje s oficiálním názvem ČPP Car of the Green, po loňském vítězství Subaru se minulý týden nejvíc usmíval tým Volkswagenu.

Článek

Pokud se golfu jenom trochu věnujete, případně na tento sport koukáte v televizi, určitě vám neušlo, že automobilky bývají často titulárními partnery nejrůznějších turnajů. Český podnik Car of the Green je trošku jiný případ, síly zde měří zástupci dovozců, prodejců a také partnerů (ti mají svoji vlastní soutěžní kategorii). Zkrátka turnaj automobilových značek a firem s autobranží nějakým způsobem spřízněných.

Putovní pohár si nakonec odnesla čtveřice reprezentující značku Volkswagen, jak jsme už napsali, kapitánem byl Ondřej Květoň. „Byl to skvělý turnaj s perfektní organizací a myslím, že jsme si Karlštejn všichni užili,“ uvedl za vítězný tým jeho kapitán. Druhou příčku bral tým Volvo/AutoIN Miloše Pavlíčka, třetí skončilo Audi. V kategorii partnerů posbíral nejvíc bodů tým AK Šafra a partneři. Netradiční soutěž o nejlépe oblečený tým ovládl importér značky Hyundai, který reprezentoval dokonce jeho prezident, pan Cho.

Turnaj zhodnotil i Jan Zdražil z ČPP, titulární partner. „Mrzí mě, že jsem dnes svým kolegům příliš nepomohl, ale byl to velmi příjemný den, který si v příštím roce určitě rádi zopakujeme.“

Reklama

Související témata:
Načítám