Hlavní obsah

Zaboduje Filip Mareš na domácí půdě?

Foto: Archiv Garáž.cz

Do 43. Rally Bohemia odstartuje z mladoboleslavského Staroměstského náměstí již tuto sobotu mladá a nadějná posádka Autoklub Peugeot Rally Talentu, kterou představují Filip Mareš a Honza Hloušek. Na letošní Rally Bohemia je přihlášeno celkem 142 posádek, z toho 89 se soudobými automobily v rámci Mistrovství České republiky v rally.

Článek

Po skvělém výkonu na Rally Hustopeče, kde si mladíci za volantem vozu Peugeot 208 R2 vyjeli krásné druhé místo ve třídě 6 a absolutní devatenáctou pozici v MČR, je čeká opět konkurencí nabitá startovní listina. Kategorie „dvoukolek“ je letos opravdu „našlapaná“, což rallyovým fanouškům nabízí kvalitní podívanou na vyrovnané souboje, odehrávající se mnohdy „ve vteřinách“. Posádka Mareš a Hloušek se na trať domácí „bohemky“ vydá se startovním číslem 30 na dveřích svého Peugeotu 208 R2. „Na domácí Rally Bohemia se oba pochopitelně moc těšíme a doslova „stříháme metr“ do startu závodu. Formát letošního ročníku je pozměněný, trať nás zavede na známé i pro nás zcela nové úseky a rychlostní zkoušky se svou délkou často vymykají českému standardu. To je ale právě ten prvek, který si v ČR jinde vyzkoušet nemůžeme a na který se s Honzou moc těšíme. Je nám ale oběma jasné, že nás čeká velmi náročná soutěž, která v nás už v předstihu vzbuzuje velký respekt. Pokračovat budou zcela určitě také tvrdé boje s konkurencí v naší početně obsazené třídě a my jsme připraveni udělat vše proto, abychom ani na našem domácím podniku v těchto bojích nehráli „druhé housle“,“netají se bojovnou náladou Filip Mareš a pokračuje: „Rád bych pozval všechny naše příznivce nejen na samotnou soutěž, ale také na páteční autogramiádu v boleslavském Bondy Centru, na které nebudeme ani my po 20. hodině chybět,“uzavírá předstartovní povídání semčický pilot.

Foto: Archiv Garáž.cz

43. Rally Bohemia 2016 startuje již tuto sobotu 2. 7. v 13:20 z mlaboleslavského Staroměstského náměstí, v cíli je první vůz očekáván na stejném místě v neděli 3. 7., krátce po 15. hodině. Pořadatelé připravili trať s celkovou délkou více než 150 „ostrých“ kilometrů, rozložených do osmi měřených úseků. Všechny fanoušky zveme také do našeho stanu v servisní zóně. Děkujeme všem partnerům týmu, kterými jsou Peugeot ČR, TOTAL, Faster magazín, Legendy, Pirelli, MK Racing, AP Freight a Nástrojaři.cz.

Reklama

Načítám