Hlavní obsah

Top Gear už brzy. Harris, LeBlanc a Reid mají super pojistku

Nové trio v novém Top Gearu se na BBC přiřítí už brzy, jen pár týdnů po skončení Grand Touru. Zajímá to ještě někoho? No my bychom se s dovolením podívali, protože ukázka vypadá hodně dobře a tahle trojka začíná dohromady celkem fungovat.

Článek

Co ještě k tomuhle tématu dodat? Grand Tour se nám docela líbilo. Začalo sice rozpačitě a některé jeho segmenty (třeba příliš ukecané novinky nebo nového, ještě ukecanějšího "Stiga") nemůžeme vystát, ale ke konci to zase začalo Clarksonovi, Hammondovi a Mayovi jít od ruky, takže se k osvědčené chemii a kamarádství přidal i kvalitní obsah. A tak to má být. Je vidět, že staří pardálové nakonec ve všech těch kličkách kolem právních hrozeb BBC našli cestu, ačkoliv je povinnost nepoužít některé nápady vyloženě brzdí. To je ale mocenská hra těch nahoře a tyhle žabomyší války by nám neměly bránit v tom, abychom si užili novou sezónu nového Top Gearu, tentokrát už konečně bez Chrise Evanse.

Foto: Archiv Garáž.cz

BBC se evidentně poučilo a ačkoliv tři výtečníci před kamerou - Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid - budou kopírovat již známou trojici, sami uznejte, že to snad ani jinak nejde. A navíc to vypadá, že jim to budeme časem baštit s navijákem úplně stejně, protože se už v ukázce solidně rozjíždějí, když se snaží během schůzky na pojišťovně vysvětlit, že všechno bude fajn a žádné nebezpečí nehrozí. Je to skeč přesně v duchu ukázek na původní Top Gear a možná i znamení, že se všechno dostává do té správné podoby. Ani předchozí generace Top Gearu se netrefily hned napoprvé (připomínali jsme už, že James May v první sezóně vůbec nebyl?), takže to chce trochu trpělivosti a shovívavosti. S trochou štěstí pak budou k mání hned dva dobré motoristické pořady. Chce to jen odhodit předsudky a udělat za minulostí hodně tlustou čáru. Ideálně nějakým autem, kterému se zuřivě protáčejí zadní gumy.

Reklama

Načítám