Hlavní obsah

Top 5 tipů na dárky: Vánoce jsou za dveřmi

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce se přibližují nebezpečně rychle a za necelý měsíc už budeme pod stromeček dávat dárky. Proto je ideální čas  začít se po nějakých autodárcích poohlížet. Abyste to měli jednodušší, tak jsme vám připravili první předvánoční výběr pěti zajímavých věcí s automobilovou tématikou.

Článek

1. Tričko BMW Motorsport

Tohle je opravdu výjimečný kousek. Tričko vytvořené na počest slavného automobilového festivalu Rolex Monterey Motorsports Reunion. Jedná se o oficiální tričko, které vytvořila značka Hunziker Apparel pro BMW ke stému výročí značky v USA. Jde o limitovanou kolekci 20 ks, kterou se díky skvělým vztahům s výrobcem podařilo dostat na český trh! Tričko vychází na 1 199 Kč a koupit ho můžete u firmy Racelife, která do České republiky vozí oblečení s automobilovou tématikou či legendární značky jako James Hunt, Ayrton Senna nebo Martini Racing.

Foto: Archiv Garáž.cz

2. Sada na mytí automobilu bez vody

Také znáte situaci, kdy někam jedete s autem a potřebovali byste ho umýt, ale nikde není myčka? Nebo si doma před barákem nechcete dělat bahenní lázeň při mytí auta? Našli jsme jednu zajímavou vychytávku. Sadu na mytí auta bez potřeby vody. Jmenuje se chytře NoH2O. Tato sada obsahuje dva přípravky, které jsou šetrné k životnímu prostřední a jsou biologicky odbouratelné, a tři hadříky. Jeden přípravek je na mytí karosérie a druhý pro mytí kol. Jedním hadrem auto umyjete a druhým nakonec vyleštíte. Je to strašně jednoduché a za sadu dáte 550 Kč. Objednávat můžete u společnosti No-H2O.

Foto: Archiv Garáž.cz

3. Model legendárního českého kupé

Každý dospělý chlap je pořád tak trochu dítě. A proto jsou v poslední době hodně v kurzu modýlky. U nás v redakci je sbírá skoro každý a hodně z nás je zatíženo na značku BMW, ale model z historie naší domácí automobilky Škoda nemůže urazit vůbec nikoho. Teď se v nabídce objevuje krásná a legendární Škoda 110R Coupé ve dvou barevných provedeních. Navíc od českého výrobce Abrex. Modýlek je k dispozici v poměru 1:18 a jde o vůz z roku 1980. Pořídit ho můžete na webu svetauticek.cz za cenu 2 599 Kč.

Foto: Archiv Garáž.cz

4. Ochrana benzínu od Millers Oils

Máte vy nebo někdo kolem vás staršího veterána, který není připraven na současná moderní a ekologicky upravovaná paliva? Pak je tady řešení v podobě produktu VSPe od Millers Oils. Jde o benzínové aditivum "vše v jednom" poskytující ochranu proti negativním vlivům ethanolu v benzínu, náhradu olova a zvýšení oktanového čísla o dva stupně. Doporučen je pro všechny motory původně vyžadující benzín s příměsí olova a nyní provozované na benzín bezolovnatý. Celá lahvička vám vydrží až na 500 litrů paliva. Přípravek stojí 985 Kč a sehnat ho můžete u společnosti Millers Oils ČR.

Foto: Archiv Garáž.cz

5. Distanční podložky Eibach

Pokud se chystáte vylepšit auto v oblasti jízdních vlastností, pak jsou zde k dispozici distanční podložky od Eibachu. A nemusíte troškařit, protože Eibach nabízí rozšíření rozchodu kol a tím pádem zlepšení jízdních vlastností od 4 mm až do 3 cm. Všechny podložky mají špičkové zpracování, záruku a také balení s nutnými doplňky jako například šrouby. Dobré je, že si můžete podložky koupit u nás v České republice, protože oficiálním dovozcem se stala firma BSR Czech, se kterou máme vynikající zkušenosti. Cena podložek se podle rozměru pohybuje od 1 200 Kč až do 5 000 Kč.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám