Hlavní obsah

Rybí polévku zná každý. Ale jaká je polévka z Lady?

Foto: Garage 54

Uvařit si k obědu Ladu? Ruku na srdce, koho to někdy nenapadlo...?

Když už jste s autem udělali úplně všechno – zapálili ho, utopili ho, naplnili ho cementem, zakopali ho na rok pod zem, postavili ho na kolo z hřebíků nebo lahví coly… prostě s ním udělali prakticky všechny věci, které by napadly fanouška aut oblečeného do svěrací kazajky a umístěného v temném pokoji v rohu zapomenutého sanatoria pro duševně choré – co ještě vám zbývá? No, a co takhle zkusit auto uvařit?

Článek

Zní to docela jednoduše – uvařit auto. Jenže realizace je složitější. Musíte si najít dost odlehlé místo (z bezpečnostních důvodů), připravit obrovský hrnec, nalít do něj tak deset tun vody, nachystat pár tun palivového dřeva a několik pytlů koření, které dodá polévce správný říz. Na rozdíl od rybí polévky je ale příprava „masa“ podstatně jednoduší. Žádné čištění, žádné kuchání, žádné porcování. Stačí sehnat Ladu, kterou nikdo nebude postrádat, a z odtahovky ji strčit rovnou do kotle. A pak už jen pravidelně přikládat dříví a čekat…

Proces vaření se na autě pochopitelně podepsal – poškozený lak, zničený interiér a mechanika… No, je to ruské auto, takže by nejspíš i nastartovalo a mohlo dál jezdit. A polévku? Tak tu bychom vážně raději neochutnávali…

Reklama

Související témata:
Polévky
Načítám