Hlavní obsah

Tahle bugina je postavená na základě slavného sporťáku

Foto: Archiv Garáž.cz

Málokdo by asi tušil, že tohle je vlastně jeden z nejznámějších sportovních vozů světa. Jen tak trochu postrádá karoserii a je na prodej. Dokážete určit, o jaké auto se jedná? Pokud ne, my vám to řekneme.

Článek

Tohle auto je nyní na prodej. Na první pohled však vypadá jako hromádka šrotu s rámem. Jenže není tomu tak. Již některé detaily naznačují, že se jedná o auto postavené na slavném sportovním voze. Schválně, jestli uhádnete, jakém. Velkou nápovědou jsou typická kola, stejně jako tvar světlometů či sedadel. Dokonce i zadní svítilny mohou napovědět, ačkoliv jsem připevněny na zadním rámu. Tohle neobvyklé odstrojené auto pak může být vaše za mrzkých 2000 dolarů.

Foto: Archiv Garáž.cz

Chcete ještě nějakou nápovědu? Karoserie vozu nebyla kovová, ale z laminátu. A je to placatý sporťák z Ameriky, jehož osmiválec pohání zadní kola. Tato stavba vznikla ze čtvrté generace americké legendy. A nyní již i vy jistě víte, že tohle býval původně Chevrolet Corvette! Fascinující je, že v Americe mohou jezdit po silnici i podobné stavby.

Reklama

Načítám