Hlavní obsah

Špionážní Poslechněte si zvuk osmiválce nového BMW X7!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké luxusní SUV jakožto konkurent Range Roveru a Mercedesu GLS, to je to, co v nabídce BMW alespoň dle manžerů značky chybí. Dost možná ještě tento rok se však takovéto auto představí jakožto BMW X7!

Článek

Při testech za polárním kruhem bylo tentokrát nachytáno maskované BMW X7, nejluxusnější a největší SUV značky. To by mohlo přijít na trh ještě koncem tohoto roku. Vůz má zastávat podobně luxusní úlohu jako běžná sedmičková řada, akorát ve větším provedení. Podle špionážního videa se pak zdá, že pod kapotou by se mohl objevit vidlicový osmiválec, ostatně všichni hlavní konkurenti podobný motor mají. Zvuk vozu je překvapivě výrazný, spekuluje se však i o variantě, že tohle je první BMW, které použije speciální zvukové generátory ve výfuku, podobně jako to umí Audi.

Opět se však zdá, že svět již bude jezdit pouze v SUV, BMW jich totiž bude mít zachvíli pomalu více, než klasických modelů.

Reklama

Načítám