Hlavní obsah

Špionážní foto: Faceliftovaný Seat Leon odhalen!

Foto: Archiv Garáž.cz

Ano, to co vidíte na obrázku je opravdu Seat Leon po faceliftu, byť zatím nejde o oficiální fotky. Jak se však zdá, automobilka sází na popularitu svého modelu a nechce měnit to, co funguje, protože úpravy jsou pouze minimální!

Článek

Facelift koncernových hatchbacků se nezadržitelně blíží. Audi A3 jej již podstoupilo, Volkswagen Golf se blíží a jako poslední přijde Octavia. Nyní se nám ale odhaluje Seat Leon, byť zatím pouze na špionážních fotografiích. A žádný převrat nečekejte, ostatně jak je poslední dobou u Seatu v otázce faceliftů zvykem. Až na detaily totiž vůz působí stejně, jako doposud.

Současný vzhled Leonu je ovšem populární, proto chápeme neměnit to, co funguje. Osvěžení se tedy zaměřilo na nové design kol, pozměněný nárazník a masku či další detaily. Na fotce vidíme lepší výbavu FR, které samozřejmě nechybí ani diodové světlomety. Důležitější však jsou úpravy pod povrchem, které ještě neznáme. Jistě však přijdou nové prvky výbavy. Na jedné z fotografií můžete vidět rovněž nárazníky modelu Cupra po faceliftu, ani ten se však zásadně nezměnil.

Reklama

Načítám