Hlavní obsah

Slavnost nadšenců se blíží. Legendy budou plné supersportů!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 10. -11. června proběhne v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích již čtvrtý ročník významné motoristické slavnosti LEGENDY. Můžeme vám slíbit, že o zajímavé supersportovní auta nebude nouze.

Článek

Na letošních Legendách nebude nouze o exkluzivní supersporty. Už byla ohlášena účast jedinečného Pagani Huayra, který se poprvé objevil v rukách českého majitele a také právě tento kousek se objeví na letošní motoristické slavnosti. My vám exkluzivně s tímto skvostem přineseme video reportáž v neděli 21. května na našem Youtube kanále. Pagani však nebude jedinou italskou supersportovní ikonou. Velkou pozornost si určitě zaslouží také prezentace italské značky Lamborghini, a to především díky české výstavní premiéře modelu Centenario. Tento supersport, kterého bylo vyrobeno jen 40 kusů, bude dovezen přímo z italského výrobního závodu Lamborghini v Sant´Agata Bolognese. Dalším vystaveným klenotem této značky ve třídě supersport bude model Aventador S, představený v letošním roce. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Jako vždy se ale nezapomene ani na legendární kousky a milovnící historických vozů se mohou těšit na detailní seznámení s vozem Lamborghini Miura, který se vyráběl v letech 1966 až 1972 a byl v podstatě prvním supersportem této značky. Vlastně Itálie bude hlavním tématem celé letošní slavnosti, která se zaměří zejména na nezaměnitelný designový styl této jižanské země a produkty jejích znamných designérských studií. Ani to však nebude jedinou záležitostí, na kterou se na Legendách můžete těšit. Svůj prostor a stánek tam bude mít také náš web garaz.cz, spolu s naším partnerským časopisem Faster magazine. Tam se můžete setkat nejen s redaktory Jakubem Rejlekem, Jakubem Urbanem a Ondřejem Chamillou, ale pečlivě pro vás vybíráme i výstavku několika zajímavých vozů. 

Reklama

Načítám