Hlavní obsah

Nová Škoda Vision IN se poodhaluje na videoukázce

Foto: Škoda Auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představení nového konceptu pro indickou expanzi značky Škoda se blíží. Už na začátku února se definitivně odhalí v celé své kráse, kterou jí pak budeme moci jen závidět, protože do Evropy se tento model nepodívá. O co tedy přijdeme?

Článek

Bolestivě pomalé odhalování nového konceptu Škoda Vision IN pokračuje. Už jsme tu měli skicu interiéru, která nám ukázala velmi moderní, krásně navržený a skvěle vybavený kokpit, který je na úrovni nejnověji představeného evropského bestselleru Škoda Octavia.

Foto: Škoda Auto

Interiér snese srovnání s nejnovějšími evropskými modely Škoda

Exteriér prezentovaný na designových skicách zase ukazuje odvážně tvarovaný kompaktní crossover, který nejvíce připomíná model Kamiq, ale vyzařuje výrazně větší sebevědomí a odvahu (výhoda designových konceptů).

Foto: Škoda Auto

Vypadá jako Kamiq na steroidech. Vážně se nám líbí!

Nyní nám Škoda předhodila krátké video, které představuje jen pár detailů zářících ze tmy zahalující ostatní tajemství – hlavně grafiku předních a zadních světel (včetně osvětlené loga a masky chladiče) a několik interiérových libůstek, jako je třeba nádherná křišťálová ozdoba na vrcholu palubní desky.

Jak bude vypadat ve skutečnosti, uvidíme hned na začátku února, kdy se koncept oficiálně představí na autosalonu v Dillí. Pokuste se do něj ale nezamilovat, protože ač z něj vznikne sériový model, nikdy se ho v Evropě nedočkáme. Nový crossover totiž vznikl specificky pro indický trh, který bude Škoda dobývat jako předvoj koncernových sil (na bázi platformy vyvinuté Škodou vzniknou i další modely s logem VW).

Reklama

Načítám