Hlavní obsah

Škoda umožní každému mít vlastní jméno na kufru Scaly

Foto: Škoda Auto

Vaše Scala může nyní nést libovolné jméno či slovo!

Individualizace je v posledních letech ohromným tématem. Lidé chtějí víc ozdobných lišt, víc barevňoučkých plastíků a v neposlední řadě taky víc doplňků s vlastním jménem. A mladoboleslavská Škoda jde tomuto trendu přímo naproti. Každý si dnes může ozdobit víko kufru nové Scaly vlastním jménem!

Článek

Tisková zpráva se v redakčním mailu objevila teprve před chvílí a variantu, že by byla vzhledem k dnešnímu datu nějak „pokřivená“, si samozřejmě vůbec (!) nepřipouštíme. Mrk mrk. Je nám ale úplně jasné, že stránky Škodovky již nyní zaplavují spousty zájemců, natěšeně hledající novinku v konfigurátoru.

Takže o co vlastně jde? Díky metodě 3D tisku nabízí Škoda možnost, ozdobit si víko zavazadelníku nové Scaly nápisem na přání, nahrazujícím standardní nápis „ŠKODA“. Váš vlastní nápis může mít od tří do devíti znaků, a nechybí ani možnost diakritiky, takže v úvahu přichází prakticky všechna česká jména. Ať už vaše, vašich partnerů či případně dětí.

No, a až se bude vůz prodávat (nebo to s drahou polovičkou nevyjde), lze nápis jednoduše sejmout. Přilepen je totiž speciálním lepidlem, které nebude klást přílišný odpor. Škodovka vám poté dodá standardní škodovácký nápis a nový majitel (případně nová polovička), už se nemusí jmenovat stejně.

Tisková zpráva bohužel neuvádí, zda jsou vytipována nějaká zakázaná slova. Samozřejmě by bylo morálně pohoršující jezdit s neslušnými nápisy na autě, ale uznejte, že třeba takový nápis „PRDEL“ na zadku Scaly by byl docela fajn.

Tak co říkáte, už se doma dohadujete, čí jméno ponese vaše nová Scala na zádi? Nebo jste se podívali do kalendáře a došlo vám, že by to celé nemuselo být tak horké...? My v redakci máme jasno, ale na druhou stranu nám moc dobře dochází, jak obrovský úspěch by možnost vlastního nápisu reálně přinesla.

Reklama

Související témata:
Načítám