Hlavní obsah

Škoda Superb mění nabídku: Vyšší cena, méně motorů

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlajková loď mladoboleslavské automobilky dostala nový ceník. Z nabídky vypadnul základní turbodiesel a většina variant zdražila. O Superb je však obrovský zájem, tento krok je tedy poměrně logický.

Článek

Před několika dny začal platit nový ceník Škody Superb. Pokud jste nyní plánovali koupi tohoto vozu, asi vás příliš nepotěšíme. Největší model mladoboleslavské automobilky totiž zdražil, konkrétně o 15.000 Kč u benzinových variant a 17.000 Kč u dieselů, a to v základní výbavě Active. U prostřední výbavy Ambition je zdražení menší - 12.000 Kč pro benziňáky a 14.000 Kč u dieselů. To znamená, že základní čtrnáctistovka TSI ACT se 150 koňmi nyní stojí 630.900 Kč.

Pokud toužíte po dieselu, musíte sáhnout hlouběji do kapsy ještě z jednoho důvodu. Z nabídky totiž zcela vypadla varianta 1.6 TDI se 120 koňmi. Novým základem mezi nafťáky je tedy 2.0 TDI 150k, které stojí 673.900 Kč. Novinkou v nabídce je možnost připlatit si za vyhřívaný volant.

Superb ale není jedinou Škodou, u které se změnila nabídka. Nyní již třeba nelze koupit Octavii RS 230, a to z prozaického důvodu. Všechny předfaceliftové vozy jsou již objednány, další objednávky se budou týkat až modelů po faceliftu.

Reklama

Načítám