Hlavní obsah

Škoda Superb Coupé - Slušela by Superbu sportovní varianta?

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová Škoda Superb je podle nás designově vydařená, hodil by se však její styling i pro vůz s karoserií kupé? To se snažil zjistit grafik Theophilus Chin. Schválně, poznáte, které auto bylo pro tento obrázek předlohou?

Článek

Nebudeme vás dlouho napínat, tohle byla původně fotografie nového Audi A5, které jste mohli vidět v české premiéře tento víkend na motoristické slavnosti Legendy. Grafik Chin však na vůz narouboval příď i záď Superbu a výsledkem je zajímavě tvarované české kupé. Líbí se vám či ne? To již necháme na vašem uvážení. Podobný vůz jsme však viděli již v roce 2002, tehdy šlo o studii Tudor a jednalo se v podstatě o první Superb převlečený do karoserie kupé. Otázkou je, jestli by vůz byl náležitě kupován, každopádně kdyby tak trochu luxusní české kupé, asi by se nikdo nezlobil. Podobné úvahy jsou však čistě teoretické, Škoda o takovémto voze neuvažuje. Zatím.

Reklama

Načítám