Hlavní obsah

Škoda Kodiaq už zná svou cenu. Startuje na 677 tisících

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už za pár dnů můžete největší Škodu objednávat v zatím jediné ohlášené cenovce a motorizaci. Zajímá vás, co všechno za tyhle peníze dostanete? Automobilka dává zatím do oběhu jen jednu verzi. Přesto máte volbu.

Článek

Základní motorizací, kterou pořídíte za 677 900 Kč (což je i přes nedávné zdražení Superbů o fous nad vlajkovou lodí automobilky), je nepřekvapivě zážehová 1.4 TSI o výkonu 110 kW. Za zmíněnou cenu dostanete základní výbavu Active buď s manuálem a pohonem všech kol nebo s DSG a pohonem předních kol. Základní výbava mj. zahrnuje 17" litá kola, 7 airbagů, dvouzónovou klimatizaci, palubní systém Swing s displejem o úhlopříčce 6,5 palce, LED denní světla a zadní svítilny, a také střešní nosiče. Stejně jako u jiných modelů Kodiaq nabídne za výhodnou cenu i verzi Active Plus, kde bude další výbava včetně zadních parkovacích senzorů nebo tempomatu.

Nás samozřejmě zajímají i ceny silnější čtrnáctistovky (132 kW) a především dieselu o výkonu 140 kW, ale zatím si holt musíme nechat zajít chuť. A trpělivostí se budou muset obrnit i ti zákazníci, kteří si Kodiaq v říjnu objednají. První vozy se totiž ke svým řidičům vydají až v únoru.

Reklama

Načítám