Hlavní obsah

Scout v terénu, RS 245 na okruhu - Nové Octavie v akci!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou Octavii jsme si již vyzkoušeli, jsou však dvě verze, se kterými jsme ještě neměli možnost jet - RS 245 a Scout. Na následujících videích však můžete obě auta vidět v akci, přičemž RS řádí na okruhu a Scout v terénu.

Článek

První ze dvou videí ukazuje faceliftovanou Octavii ve verzi Scout, jak se projíždí po krásné přírodě, po stráni, mezi kameny a na polních cestách. Není to žádný zásadní terén, přesto se tam najde několik míst, kam by se již většina řidičů bála s autem vjet. Líbí se nám, že video není plné reklamních sloganů ani rušivých písní, ale jednoduše se zaměřuje přímo na auto.

Druhé video pak hostí Octavii RS v nejvyšší verzi RS 245 na okruhu. Opět čekejte jen reálný zvuk vozu a žádné rušivé elementy. Nejsilnější kdy vyrobená Octavia má zrychlit na stovku za 6,6 sekundy, což na videu rovněž uvidíte. Maximální rychlost je 250 km/h. A co víc, nechybí ani pořádně ostré průjezdy, ostatně posuďte sami.

Načítám