Hlavní obsah

S pořízením klimatizace neotálejte, ušetříte i tisíce korun

Foto: cz.depositphotos.com

Klimatizace Syen přinese pohodu k vám domů. Umí chladit, topit i vyčistí vzduch

Klimatizace v autě vám perfektně funguje, přijdete domů a grilujete se ve vlastním potu? Běžný obrázek letních dnů. Pořiďte nejen svému autu, ale také sobě moderní výkonnou klimatizaci a připravte se na léto už teď a využijte řadu výhod.

Článek

Nespornou výhodou koupě klimatizace nyní je nižší cena. Předsezonní ceny klimatizací se výrazně liší od těch v letních měsících. A to i o několik tisíc korun. Pokud tedy chcete na pořízení ušetřit, teď je ta správná doba. Koupí jednotky Syen navíc získáte multifunkční zařízení, které dokáže chladit, topit, vyčistí vzduch a pomůže vám i v boji s vlhkostí.

Nákup klimatizace zbytečně neoddalujte. Nebudete na instalaci dlouho čekat a můžete si vybírat z široké nabídky modelů jednotek. V létě se totiž může stát, že vámi dlouho vybíraná varianta nebude skladem – prodlužují se totiž i dodací lhůty od dodavatelů klimatizací. Některé modely mohou být přes léto dokonce kompletně vyprodány.

Foto: cz.depositphotos.com

Zkušený technik vám poradí se správným umístěním a doporučí vhodný výkon právě pro váš prostor

Topení i chlazení do pár minut

Klimatizace se spustí rychle a efektivně. Ohřátí nebo zchlazení vzduchu se tak projeví téměř okamžitě. Jediným stiskem tlačítka si tak můžete zajistit optimální teplotu do pár minut po příchodu do místnosti.

Příjemná je i cena za vytápění. Topení klimatizace je velmi levné, protože zařízení funguje na principu tepelného čerpadla. Jednotky Syen se pohybují v energetické třídě A+ při funkci topení. Za jednu hodinu topení tak můžete například zaplatit pouze 4 Kč.

Účinné filtry a čistý vzduch

Foto: cz.depositphotos.com

Účinné filtry vyčistí vzduch u vás doma. Navíc ho zbaví bakterií, virů, prachu i pylu

Zařízení Syen navíc disponuje moderní technologií STOP Virus!, díky které se na ně můžete spolehnout i v boji proti nebezpečným bakteriím a virům v ovzduší. Moderní technologie dokáže značně eliminovat množství patogenů ve vzduchu, a to až o 99,9 %. Tato novinka je dle vědců účinnější než prostá filtrace vzduchu ústní maskou, a dokonce i ultrafialovým světlem.

Koupi klimatizace příliš neoddalujte. Právě nyní jsou ceny zařízení na svém minimu. Nyní ušetříte při jejím pořízení, zkrátíte si čekací dobu na instalaci a můžete vyzkoušet i funkci topení. Navíc ztížíte práci bakteriím, virům i pylovým částicím v době chřipek a alergií.

Akční nabídka zde.

Načítám