Hlavní obsah

Rozevláté Porsche 993 se snaží ujet upravenému Lanceru Evo

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohoto chlapíka v Porsche 911 4S sledujeme již delší dobu a jeho rozevlátý, ale rychlý řidičský styl je neskutečný. Dokáže však ujet upravenému Lanceru Evo VIII? Pokusí se o to jak na mokru, tak na suchu.

Článek

Tohoto člověka známe díky jeho šíleným videím z Nordschleife, kde se starým Porsche nahání mnohem silnější a modernější stroje, přičemž často to vypadá, že od nehody je jen kousíček - to kvůli jeho velmi rozevlátému stylu. Auto prošlo řadou úprav, nyní však člověk, který si na youtube říká Showdown911, zveřejnil starší video, kdy jeho Porsche 993 Carrera 4S bylo ještě téměř sériové.

Na francouzském okruhu Anneau du Rhin se tento chlapík snaží ujet závodníkovi do vrchu, který sedlá upravené Mitsubishi Evo 8. První půlka videa je na mokru, přičemž tam jde jasně vidět převaha Evolutionu, který má lepší diferenciály a je celkově vhodnější pro ostrou jízdu v těchto podmínkách. Druhá polovina je však na suchu, a tam už to vypadá trochu jinak. Zejména je však působivé řízení tohoto pána, který se opravdu nebojí a předvádí úžasné rozevláté průjezdy.

Reklama

Načítám