Hlavní obsah

Poslední šance hlasovat pro Auto roku 2020!

Foto: Shutterstock

Už jen týden zbývá do vyhlášení oficiálního vítěze prestižní ankety Auto roku v ČR pro rok 2020, kterého vybere odborná porota z řad motoristických novinářů. Poslední týden ale zbývá také do ukončení hlasování veřejnosti v anketě Auto roku 2020 podle Garáž.cz. Nezapomněli jste dát své oblíbené novince svůj hlas?

Článek

Loňský rok byl kvalitními automobilovými novinkami přímo nabitý, takže vybrat z nich tu skutečně nejlepší je nesmírně obtížné. Dokazuje to i srovnání hlasování odborné poroty a veřejnosti – obě skupiny do nejužšího finále poslaly šestici aut, která se však z poloviny liší.

Nejlépe má ve vašem hlasování ke královskému trůnu našlápnuto domácí crossover Škoda Kamiq, dlouho očekávaná novinka, která se může stát bestsellerem značky. Na záda mu však dýchá Mazda CX-30, chytře navržené SUV s pokrokovým spalovacím motorem SKY-X spojující to nejlepší z benzinových (výkon, odezva, kultivovanost) a naftových motorů (vysoký točivý moment, nízká spotřeba). Do nejlepší trojice se prokousal dravý Hyundai i30 N Fastback, jedno z nejlepších rychlých aut dneška.

Šestici nejlepších doplňuje prémiový sedan pro pravé řidiče v podobě BMW řady 3, elegantní kombi Peugeot 508 SW a životní jistota jménem Toyota Corolla. Kterékoliv z těchto šesti aut by se mohlo stát tím nejlepším Autem roku a šlo by o naprosto zasloužené vítězství.

Jenže vítězem může být jen jeden a jeho korunovaci můžete ovlivnit právě vy. Tak neváhejte a v anketě níže zvolte, kdo si zaslouží váš hlas a měl by se podle vašeho názoru stát vítězem ankety Auto roku 2020 podle Garáž.cz.

Vedle hlasování Garáže nezapomeňte ještě na hlasování veřejnosti na oficiálních stránkách pořadatele!

Reklama

Načítám