Hlavní obsah

Škoda láká na premiéru nového Kodiaqu. Ve videoupoutávce poodhaluje i nejdůležitější novinky

Foto: Škoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda před blížící se premiérou druhé generace modelu Kodiaq přichází se zajímavou videoupoutávkou, v níž nabízí pohled na některé nejdůležitější novinky oblíbeného SUV.

Článek

Mladoboleslavská automobilka současně s upoutávkou zveřejnila několik zásadních informací k představení nového Kodiaqu. K odhalení dojde 4. října od 18:45. A jestli vás premiéra druhé generace tohoto modelu zajímá, budete mít možnost sledovat ji živě na platformě Škoda Storyboard nebo na YouTube a X (dříve Twitter) profilech značky Škoda.

My samozřejmě budeme u odhalení nového Kodiaqu také, takže se můžete těšit na spoustu informací, dojmů a zajímavostí.

Samotná videoupoutávka pak poodhaluje, co od novinky očekávat. Škoda totiž do krátkého klipu koncentrovala ukázku hned několika důležitých změn, které Kodiaq přinese.

Videoupoutávka na novou Škodu Kodiaq.Video: Škoda Autp

Prohlédnout si můžeme některé stylistické prvky, například rozsvícené světlomety, nový nápis Škoda na pátých dveřích nebo pro automobilku Škoda nezvykle řešené zadní sloupky karoserie.

Na Kodiaqu už mimochodem najdeme prvky nového designového jazyka značky - Škoda mu říká Modern Solid.

Zajímavý je také pohled do interiéru, v němž se video věnuje novým multifunkčním ovladačům Smart Dials, voliči převodovky nově umístěnému na sloupku řízení pod volantem nebo provedení vnitřních klik.

Zbytek vozu si budeme moci prohlédnout už velice brzy. Těšíte se?

Načítám