Hlavní obsah

Konečně řešení problému, který trápí nás všechny: Bentley sladí interiér vaší jachty s vaším autem

Foto: Contest yachts

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou věci, které nepochybně komplikují život lidem po celém světě, takže je až nepochopitelné, že dosud nikdo nepřišel s řešením. Až doteď. Jeden takhle zásadní problém právě vyřešila automobilka Bentley a my si tak můžeme konečně oddechnout…

Článek

Britská značka Bentley je proslulá svým řemeslným uměním, především interiéry jejích aut jsou nádherně zpracované. Lakované dřevo má nádhernou strukturu, hliník je patřičně chladivý, jemná kůže je z krav denně masírovaných odborně vyškolenými pracovníky a koberečky mají tak vysoký chlup, že byste se v nich mohli ztratit jako v džungli. Hned byste si sbalili svých pár švestek a přestěhovali se do svého auta, jen kdyby tam byla sprcha a kávovar.

Foto: Lukáš Volšický

No není to nádhera? Určitě větší luxus a pohodlí než ve vašem obýváku!

Nyní už naštěstí nemusíte, protože machři z Bentley dokážou svou řemeslnou zručnost předvést i mimo útulné kabinety na čtyřech kolech. Prvním příkladem je 20metrová jachta Contest 67CS, jejíž interiér byl zpracovaný tak, aby přesně ladil s autem jejího majitele. Využívá tak stejné materiály a techniky, jaké se používají při výrobě luxusních silničních modelů.

Tím nemyslíme jen kvalitu dřeva, kůže a látky, která se shoduje s produkcí Bentley, ale také třeba křížový steh, jenž normálně najdete na volantech Continentalu GT, nebo prošívání kůže na pohovce do tvaru diamantu jako na sedačkách Flying Spur. Interiér si pak můžete dovybavit ještě dalšími doplňky z dílny Bentley, třeba velice vkusnou čalouněnou židlí navrženou jako poctu vozům z Crewe.

Takže pokud jste z nedostatečně kvalitního provedení kabin mnohamilionových jachet stejně zklamaní jako my, už si nemusíte dále zoufat. Až si budete objednávat příští loď, stačí zvednout telefon a cinknout do Bentley, kde rádi vyslyší všechna vaše přání a interiér velmi ochotně a zručně sladí s vaším autem, aby se vám kamarádi miliardáři nesmáli. Cenu samozřejmě nikdo nezveřejnil, protože se bude odvíjet od druhu jachty a rozmáchlosti vašich požadavků. Ale znáte to: Když se musíte ptát, kolik to stojí, nemůžete si to dovolit…

Chtěli byste interiér vaší jachty sladit s vaším Bentley?
Že váháte, už jim volám!
0 %
No, za ty miliony bych to čekal lepší.
14,3 %
Uměli by upravit i můj tryskáč?
57,1 %
Žabaři, já preferuji Rolls-Royce.
28,6 %
Celkem hlasovalo 7 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Načítám