Hlavní obsah

Hyundai praštil do stolu! Plošně zlevňuje všechny oblíbené modely, ušetřit teď můžete 100 až 200 tisíc

Foto: Jakub Deml

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cenové pošťuchování automobilek pokračuje i v novém roce. Pěkně od podlahy vzala nabídku slev značka Hyundai, která zvýhodnila vše od drobné i10 po kosmickou Starii.

Článek

S automobilovými slevami se v posledních týdnech roztrhl pytel. Před koncem roku vytasil zvýhodněné nabídky SsangYong, ale třeba i Opel, Lexus, Toyota nebo čínský Dongfeng. Reakce dalších značek na sebe nenechávají dlouho čekat. Obzvlášť pečlivě se na nový rok připravil Hyundai, který plošně zvýhodnil všechny oblíbené modely.

Pojďme pěkně popořadě - na veškeré vozy skladem se nyní vztahuje akční bonus 20 000 Kč při platbě hotově, respektive 40 000 Kč s financováním Hyundai Finance. Zohledníme-li všechny výhody (zpravidla zimní pneu zdarma, bonus při využití úvěrového produktu či další slevy), dostáváme se v závislosti na modelu ke slevě od 95 do 205 000 Kč.

V praxi to znamená, že městského prcka Hyundai i10 koupíte v akci od 259 990 Kč, větší i20 s výhodnou výbavou Comfort Club stojí od 349 900 Kč, u nás velmi populární i30 s benzinovou patnáctistovkou a výbavou Start Plus přijde na 369 900 Kč.

Foto: Hyundai

Nová Hyundai Kona Comfort přijíždí se zvýhodněním až 110 000 Kč, což u tak mladého modelu nebývá zvykem.

Neméně atraktivní jsou teď ceny v kategorii SUV a crossoverů. Malý Bayon startuje na částce 369 990 Kč, novou Konu můžete mít od 519 990 Kč a plnohodnotné SUV Tucson dokonce od 549 990 Kč. Ceníky jednotlivých verzí doporučujeme zkoumat opravdu pečlivě. V případě Tucsonu se totiž v akční verzi Freedom můžete dostat na celkové zvýhodnění až 205 000 Kč a příslušenství za polovinu ceny! Bonus navíc platí nejen pro standardní verze, ale také Tucson N Line a hybridní i plug-in hybridní pohony.

Nezapomnělo se ani na další modely. Nějakou formu zvýhodnění dnes nabízí také Hyundaie Santa Fe, Staria, ale i elektrické modely Ioniq 5 a Ioniq 6. Podrobné informace k právě probíhajícím akcím najdete na webových stránkách značky, plošné slevy platí minimálně do 29. února letošního roku.

Reklama

Načítám