Hlavní obsah

Čím více výbavy, tím vyšší sleva. Suzuki zlevňuje svá oblíbená SUV, ušetříte skoro 50 000 Kč

Foto: Lukáš Kukla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akční ceník S-Crossu a Vitary má omezenou platnost, ale když si pospíšíte, můžete se propracovat k zajímavé ceně. Základní ceny obou SUV se teď pohybují kolem půl milionu.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Ač se ani Suzuki v posledních letech nevyhnulo plošnému zdražení, japonská SUV pořád patří k těm nejdostupnějším na českém trhu. A stále umějí nabídnout i plnohodnotný pohon všech kol (včetně dnes už skoro nevídaného komba s manuální převodovkou). Se současnou akcí se ceník po nějaké době zatraktivnil, na kolik tedy Vitara a S-Cross přijdou?

Na obě auta se aktuálně vztahuje prémie pětadvacet tisíc korun (pro 500 kusů S-Crosse a  Vitary), další bonus se odvíjí od zvolené verze. Čím vybavenější stupeň zvolíte, tím vyšší je i zvýhodnění. V případě Vitary můžete ušetřit dalších 33 až 46 tisíc korun, větší S-Cross nabízí zvýhodnění výbavy čtyřiatřicet až osmačtyřicet tisíc.

Vitara tak momentálně (minimálně do 30. dubna, kdy má akce končit) startuje na částce 496 900 Kč za čtrnáctistovku BoosterJet s manuálem a pohonem předních kol. Nejdostupnější čtyřkolku najdeme ve vyšší výbavě Premium za 572 900 Kč, kombinace 4 × 4 s automatem je vyhrazena až hybridní patnáctistovce DualJet a stojí od 644 900 Kč.

Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross se neztratí ani mimo zpevněné cesty.

Podobné je to v případě S-Crossu, jehož ceník s jedna-čtyřkou, manuálem a pohonem předních kol začíná na 519 900 Kč, čtyřkolka je od 583 900 Kč a hybridní varianta s automatem za 591 900 Kč, respektive 656 900 Kč s pohonem 4 × 4 AllGrip.

S-Cross i Vitara patří na špici prodejů japonské značky, v loňském roce si menší z dvojice SUV pořídilo 1 391 českých zákazníků, u Vitary evidují statistiky Svazu dovozců automobilů celkem 928 registrovaných kusů. Jen pro představu, třetí je s obrovským odskokem Swift o 300 kusech. Lze tedy předpokládat, že po aktuální limitce se velmi rychle zapráší!

Reklama

Načítám