Hlavní obsah

Nová Škoda Fabia: Bude vypadat takto?

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současná Fabia se vyrábí teprve necelé 3 roky, čeká jí tedy ještě velký facelift. Přesto se s příchodem nového Pola rozbíhají spekulace o tom, jak vlastně bude vypadat čtvrtá generace. A zde jsou první návrhy.

Článek

Přiznejme si to narovinu. Vedle nové Ibizy a Pola vypadá současná generace Škody Fabia tak trochu jako chudý příbuzný. Stále je to dobré auto, ale vyspělost zbrusu nových koncernových bratrů je obrovská. Takže i když současnou Fabiu teprve čeká hlavní facelift, mnozí již vyhlížejí čtvrtou generaci modelu, která by se na Ibizu a Polo minimálně dotáhla. Náš odhad ovšem je, že současný model vydrží v nabídce ještě minimálně 3 roky.

Foto: Archiv Garáž.cz

Tento render udělal Kleber Silva a je to taková vize, jak by dle současného designového směru mohla příští Fabia vypadat. Základ karoserie je použit z Pola, avšak osázen je detaily Superbu. Má jít o mnohem dospělejší auto na platformě MQB A0. Za čtyři roky však tohle auto bude vypadat dost dobře úplně jinak, protože s novým designerem přijde taky změna stylu.

Reklama

Načítám