Hlavní obsah

Luxusní stůl ve stylu Lamborghini Aventador si zamilujete

Foto: Design Epicentrum

Luxisní pracovní stůl ve stylu Lamborghini Aventador

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte-li mezi vášnivé milovníky aut, respektive italských supersportů, následující nabídka polské nábytkářské firmy bude pro vás jako dělaná. Do své kanceláře si totiž díky ní můžete pořídit velmi netradiční a hlavně jedinečný pracovní sůl. A garantujeme vám, že vám ho všichni budou závidět!

Článek

Ano, závist je sice špatná vlastnost, ale přijít k někomu do kanceláře na jednání a vidět tam takový pracovní stůl, asi bych tuhle špatnou vlastnost klidně nechala vyplout na povrch. A myslím si, že až si projedete galerii budete na tom podobně. Anebo si pro stůl rovnou půjdete. Na svědomí ho má polská společnost Design Epicentrum. Sama asi nečekala, jaký úspěch tento jejich projekt bude mít, a tak nedlouho po uvedení stolu na trh vydala prohlášení, že pro velký zájem a pro zachování jisté exkluzivity bude vyrobeno maximálně 44 kusů.

Jakkoliv se to zdá jako tvrdý krok, má své opodstatnění. Ve chvíli, kdy by měl něco podobného v kanceláři každý, byla by to časem nuda. Takto se zákazníci mohou přetrhnout a výrobce si pro ně přichystal i příležitost pro vlastní kreativitu. Každý, kdo si stůl závazně objedná, dostane na výběr z až 200 různých barevných provedení. Primárně je stůl vyroben ze sklolaminátu a doplněn sklem a dřevem. Každý kus je skládán ručně a až do poslední chvíle může zákazník přijít s návrhem na změnu barvy nebo materiálu. Design Epicentrum jsou schopni vyjít vstříc prý každému.

Zaujali jsme vás a máte jasnou představu, kde přesně by ve vaší kanceláři takový stůl vypadal nejlépe? Krom toho, že si pro něj musíte pospíšit, si také budete muset připravit nemalou sumu peněz. Výrobce konkrétní částku neprozradil, ale zákazníci prý musí počítat s tím, že bude o něco vyšší, než jsou možná za nábytek zvyklí dávat. No, ale uznejte sami, že tenhle kus za to rozhodně stojí.

Reklama

Načítám