Hlavní obsah

Loterie Extra Renta: 100 000 Kč měsíčně po dobu 20 let!

Foto: Adobe stock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život podle vlastních snů a představ, naplněný zážitky, cestováním, radostí a bez nutnosti řešit rutinní povinnosti. Tak lze stručně charakterizovat budoucnost, která čeká na výherce v loterii Extra Renta od Sazky. Hlavní výhra u této speciální hry vám totiž přihraje měsíční příjem 100 000 Kč, a to na dlouhých 20 let!

Článek

Za takový balík si můžete každý měsíc splnit i ta nejtajnější přání, zároveň získáte i příjemný pocit finanční jistoty. Mimo dvou desítek let, kdy vám každý měsíc přijde na účet 100 000 Kč, nabízí Extra Renta samozřejmě i další částky podle úspěšně trefených čísel.

Losuje se každé pondělí

Extra Renta je podobně jako Sportka nebo Eurojackpot postavena na principu číselné loterie, kde se volí 7 čísel z 33. Výhru můžete získat už za 3 uhodnutá čísla. Cena sloupečku je 25 Kč, sázenka obsahuje 4 sloupečky. Losování probíhá jednou týdně, a to vždy v pondělí ve 20:00. Další informace získáte zde.

Svou sázenku můžete podat na prodejních místech Sazky, ale také jednoduše online na tomto odkaze.

20 let finanční nezávislosti

Loterie Extra Renta běží teprve rok, ale u zákazníků se těší velké oblibě. Zájem o výhru v podobě měsíčních výplat totiž Čechy baví už delší dobu. Například mezi jedny z nejoblíbenějších losů patří ty z rodiny Rentiér, které nabízejí měsíční renty v různých hodnotách po dobu 5 let. Extra Renta však tento model posouvá ještě dál a výrazně prodlužuje období, po které výherci měsíční platby dostávají. Hlavní výhra poskytne celých 20 let finanční nezávislosti.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Načítám