Hlavní obsah

Když snížíte Audi Q2, bude z něj...klasický hatchback!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmenší SUV Audi, model Q2, je auto, které se svým vzhledem vymyká z nabídky značky. Není tedy divu, že jej mnozí lidé začali upravovat. Jeden takový vůz dostal vzduchový podvozek a při plném snížení připomíná klasický hatchback.

Článek

Tohle není jen tak obyčejný tuning, ale přesný odraz současné scény. Dnes jsou v kurzu jen drobné retuše zevnějšku, v tomto případě jde o zatmavenou masku a pár detailů. Celé auto musí být obuto na zajímavých kolech, což tady obstarávají dvacetipalcové disky Vossen ML-R2. Drobnosti jsou důležité, nechybí tedy brzdový kit z RS modelů Audi. Trochu karbonu, ochranný rám do interiéru, skořepiny, alcantarové detaily uvnitř, rakev na střechu a pak již zbývá jediné - nainstalovat vzduchový podvozek a celé auto snížit co nejvíce k zemi.

Foto: Archiv Garáž.cz

Pokud tohle všechno uděláte s Audi Q2, vznikne vám auto na obrázku. A nutno říci, že vypadá docela zajímavě. Nejzásadnější zjištění však je, že když Q2 snížíte, tak vypadá jako obyčejný, jen trochu svalnatější a hranatější hatchback! Takhle vůz prezentoval jeho úpravce AH Exclusive Parts přímo před sídlem automobilky v Ingolstadtu. Co na tohle auto říkáte vy?

Reklama

Načítám