Hlavní obsah

Grand Tour bude mít úvodní scénuza 77 milionů Kč!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tušili jsme, že Clarkson, Hammond a May by mohli svou novou show Grand Tour posunout možnosti nejen automobilových pořadů a zdá se, že tomu tak vážně bude. Jen úvodní scéna by totiž podle některých měla být nejdražší v historii televizních show!

Článek

Velkolepost dlouho očekávané show tria bývalých moderátorů Top Gearu se začíná projevovat naplno. Podle deníku The Sun totiž bude již úvodní scéna první epizody vskutku epická! Uvidíte v ní šest stíhaček, 150 automobilů, 2000 lidí a různé akrobaty. To vše bude stát neskutečné peníze, 77 milionů korun! Znovu opakujeme, že se jedná pouze o úvodní záběr, zbytek epizody pak určitě rovněž nebude levný. Mělo by to tedy být něco dosud nevídaného a jsme rádi, že Amazon poskytnul obrovské peníze i volnost tvůrcům.

První epizodu pořadu budete moci vidět na Amazon Prime již 18. listopadu a je jasné, že se na to celý automobilový svět těší. A nejen ten, břitký humor hlavní trojice je blízký i lidem, kteří se jinak o auta příliš nezajímají. Z prvních upoutávek již navíc víme, že by se celého kolotoče mohl účastnit rovněž Ben Collins, bývalý Stig, který byl z Top Gearu vyhozen, takže si vlastně s partou Grand Touru rozumí. My se s ním rovněž potkali a povozil nás na závodním okruhu! Nyní se tedy již těšíme, co vše v novém pořadu uvidíme!

Reklama

Načítám