Hlavní obsah

Excentrický polep na extrémním autě opravdu bere dech

Foto: YouTube/RBDLA

Excentrický polep na extrémním autě opravdu bere dech

Různé polepy karoserií jsou v kurzu už pěknou řádku let, a tak jsme často svědky polepů, nad kterými zůstává rozum stát. Přitom si pamatujeme dobu, kdy byla vrcholem matná fólie. S tou už ale dnes nikoho nezaujmete. Chce to něco speciálního, odlišného... A pokud možno hodně výrazného! A přesně to všechno splňuje Lamborghini Huracán Chrise Browna.

Článek

Pamatujete si, když bylo vrcholem mít auto polepené do výrazných barev nebo matných odstínů? Respektive, vybavíte si ještě dobu, kdy polepy jako takové byly něco nového a skvělého? Jaká to jednoduchá doba! Dnes je svět polepů a fólií úplně někde jinde. Chcete zaujmout? Pak si připravte malé jmění, protože v kurzu jsou v současnosti polepy karoserií drahými kameny, plyšem nebo tunou třpytek. Ano, to vše existuje, a ačkoliv nad tím většinou jen kroutíme hlavou a myslíme si své, fakt je, že takové auto rozhodně zaujme.

Všechny výše zmiňované ale strčí do kapsy Lamborghini Huracán amerického zpěváka Chrise Browna. Kdo z vás ho nezná, v rychlosti představíme. Spíše než pro svou hudbu je Brown známý kvůli svým problémům a excesům. Před pár lety ho zpěvačka Rihanna obvinila z fyzického týrání, úřadům dluží na daních a ve Francii byl jen před několika málo dny obviněn ze znásilnění. Kamarád do nepohody to rozhodně nebude. Ovšem to nebrání tomu, aby si udělal radost novým autem, novým bodykitem, a hlavně novým polepem. Tím autem je Lamborghini Huracán, které si pořídil před několika málo měsíci. Nejprve na něj nechal nainstalovat pořádně široký a výrazný bodykit od Liberty Walk. K tomu všemu nechal dát velká kola od Forgiato Wheels a nový výfukový systém.

Celou dobu měl auto lakováno ne moc výraznou šedou barvou. Ta ho ale přestala bavit a chtěl změnu. A pořádnou. Proto si nechal na zakázku vyrobit opravdu jedinečnou fólii. Její hlavní specialita je v tom, že mění barvy a navíc ve tmě, pokud na ni zasvítí světlo, v závislosti na tom, o jaké a jak teplé světlo jde, mění barvu. Výrobce fólie nechce prozradit, jak to celé funguje, prý je to obchodní tajemství. Prozradil ale, že jde vlastně o tři různé fólie, které dohromady umí udělat tak zajímavý efekt. Kompletní nalepení prý zabralo tři týdny a velmi nás baví ten detail předních světlometů. I ty totiž dostaly svou vrstvu fólie, díky níž v noci svítí chvíli růžově, chvíli žlutě a chvíli třeba fialově. Záleží na vás, jaké barvy v tom výsledku vlastně vidíte, a na tom, jak citlivé máte vnímání barev.

To všechno, co uvidíte ve videu, které zachycuje jak samotné lepení, tak první testovací jízdu, je v Americe naprosto legální. Včetně přelepení předních světlometů. Umíte si ale představit, jak by na takový cirkus reagovali třeba němečtí policisté, kteří poslední dobou bojují proti všemu, co se jen trochu vymyká, je jiné a odvážné? Chudák Brown by o auto nejspíš přišel tak rychle, že by si celý ten polep ani nestihl prohlédnout. Ale jak se říká, jiný kraj, jiný mrav.

Líbí se vám takto výrazný a v noci světélkující polep?
Ano
63,2 %
Ne
22,7 %
Nelíbí se mi žádné výrazné polepy
14,1 %
Celkem hlasovalo 1581 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Chris Brown
Načítám