Hlavní obsah

Dobíjecím kabelem pneumatiky nenafouknete. Opravdu!

Foto: wikimedia.org

Pneumatiku neradno dofukovat nevhodnými nástroji

Ne, nemyslíme si o vás, že jste troubové – to bychom si nikdy nedovolili. Jak ale z následujícího videa uvidíte, žijí mezi námi tací, kteří přes svou zmatenost, a možná ne úplně bystrý rozum, informace v titulku zmíněné prostě potřebují připomínat. A my ostatní se alespoň můžeme pobavit.

Článek

Občas si říkáme, jestli to, co vidíme, je vůbec realita. Už víme, že někteří řidiči jsou schopni různých zvěrstev. Všimli jste si třeba, jak se někteří neumí držet jízdních pruhů a jezdí prostě mezi dvěma? Nebo co říkáte na případ, kdy na parkovišti u obchodního centra zaparkujete na jeho úplném konci, aby si vedle vás pokud možno nikdo nestoupl a neodřel vám auto? Pak ale přijdete z nákupu a vedle vás vždy někdo stojí, nalepen na vaše dveře, a to navzdory tomu, že na celém parkovišti jsou desítky volných parkovacích míst. Párkrát jsme se takových řidičů už chtěli zeptat, co je k tomu vede, ale ještě nikdy jsme na ně osobně nenarazili. A tak nezbývá, než tiše trpět a kroutit hlavou.

Nervy k prasknutí máme také z neustálého nedodržování pravidla zipu, přednosti zprava a hodně nás štve ta neuvěřitelná neohleduplnost. No schválně, zkuste někdy v ranní koloně někoho pustit před sebe z vedlejší ulice, kde už se kolona tvoří také, a dočkáte se troubení od někoho za vámi. Toho někoho tím vytočíte doběla, ačkoliv ho zdržíte maximálně o několik milisekund. Fakt ale je, že tohle jsou spíše ty vážnější potíže. Video, které vám dnes ukážeme, je spíše humorné. Ale zase svým způsobem ukazuje, jaká asi dotyčná musí být řidička, když umí být takto zmatená.

Se svou spolujezdkyní dojela se svým Volkswagenem k dobíjecí stanici pro elektromobily. Ta patří firmě Alfa Power a už v tu chvíli začnete přemýšlet, co tam proboha hodlají dělat. Jedna vystoupila, pohotově odmontovala ventilky z předních kol a pak to začne. Obě chvíli zmateně koukají po dobíjecích kabelech, a ačkoliv by každému přece muselo být jasné, že tady něco nehraje, nakonec jeden kabel vezmou a zkusí ho nacpat na ventilek. Když se nedostaví kýžená reakce, zkusí to i s druhým. Pak to vypadá, že jim to možná i došlo, ale právě v ten moment video také končí.

Víme, že stres nebo jen čirá nevědomost udělají své. Ale tohle celé nám prostě hlava nebere. Co vy? Máte zkušenosti s podobnými zmatkáři? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama

Načítám