Hlavní obsah

Clarkson, Hammond a May chystají super speciál z Kolumbie

Foto: Amazon

The Grand Tour láká na speciál z Kolumbie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Najdete je v Moje sledované na Seznam.cz.

Občas přemýšlíme, jestli nás vůbec trojice chlapíků v nejlepším věku, tedy Clarkson, Hammond a May, ještě má čím překvapit. Vždyť už zkusila skoro vše, zažila skoro vše a zesměšnila takřka každého. Ovšem tihle tři nás rychle vyvedli z omylu, protože jsou stále ve formě a stále zvládnou to, co jiní ne. Třeba šílený výlet do Kolumbie.

Článek

Také ještě pamatujete dobu, kdy se tehdy novému pořadu The Grand Tour nepředpovídala nijak dlouhá budoucnost? A kde jsou všichni ti skeptici dnes, kdy se pořadu daří více než kdy dřív? Asi jsou stejně jako všichni ostatní přilepení k televizním obrazovkám nebo monitorům počítačů. Clarkson, Hammond a May totiž s každým novým dílem své show ukazují, že rozhodně nepatří do starého železa, ale spíše za volant všeho, co jezdí nebo se o to alespoň snaží.

Už uplynulé dvě série přinesly zajímavé speciály, které se ovšem vešly do jednoho dílu. Tentokrát to bude jinak. Speciál z Kolumbie je natočen na dva díly, které Amazon uvede o víkendu 25. a 26. ledna. Během těch bychom se dle první ukázky měli dočkat průjezdu kolumbijskou džunglí, přičemž nezapomeňme, že Hammond má panický strach z hmyzu a je kvůli němu schopen vyvádět jako holka. A v takové džungli bývá hmyzu více než dost. Já nevím, že to tenhle prcek vždycky tak odnese…

Podle ukázky ale uvidíme také děsivé přejezdy přes pralesní mosty, na které bychom my ani nevkročili, budeme u několika nehod, které vzniknou náhodou i „náhodou“, ale také se vydáme na výlet do tamních hor a nebudeme ušetřeni problémů v moři. A jak už to tak bývá, všichni tři si na tento výlet museli sehnat auta, která ho vydrží. A tak se nějakým nedopatřením stalo, že Hammond, tedy nejmenší z party, jel s obrovským Chevroletem SIlverado, Clarkson s upraveným Wranglerem a James May nepřekvapil. Nevíme sice proč, ale na cestu do divočiny sáhl po Fiatu Panda.

Nicméně ještě v dobách Top Gearu se několikrát ukázalo, že Mayův výběr auta, na první pohled mizerný, se nakonec ukázal tím nejlepším. James neřeší monstróznost auta, neřeší značku, řeší spíš to, aby ho kdekoliv zvládl opravit i on sám a třeba i v džungli. A to se mu s Pandou teoreticky povede. A ještě vám dlužíme jednu velmi podstatnou informaci. Hned na začátku videa se dozvíte, že tento výlet moderátorská trojice absolvovala proto, aby fotila divoká zvířata. A jak Hammond poznamenal, co by se asi při takovém fotografování mohlo pokazit. No, skoro všechno…

Reklama