Hlavní obsah

Civic Type R vs. Megane RS Trophy-R

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud bychom měli vzít dva nejostřejší a nejextrémnější ostré hatchbacky současnosti, byli by to právě Civic Type R a Mégane RS Trophy-R. Jenže které z těchto aut je nejlepší na utažené zatáčkovité okresce? To zjišťoval Keiichi Tsuchiya!

Článek

Často se říká, že lidé z pořadu Best Motoring, povětšinou slavní japonští závodníci, nadržují japonským vozům. Já si to po prostudování mnoha jejich videí až tak nemyslím, byť občas tomu mohou některé okolnosti nahrávat. Tentokrát se však podívali na dva fantastické ostré hatchbacky, které v redakci milujeme - Hondu Civic Type R a Renault Mégane RS Trophy-R. Shodou okolností jsme oba tyto vozy měli nedávno ve srovnávacím testu a na velký článek se můžete těšit v příštím čísle Faster magazínu.

Potěšilo nás, že dojmy jezdců v tomto videu se často shodovaly s těmi našimi. Navíc se ukazuje, že Keiichi Tsuchiya je i v šedesáti letech fantastický řidič. Výsledek pak možná překvapí, ostatně podívejte se sami, jedno z aut jasně vyhrálo jak v dojmech, tak v rychlosti!

Reklama

Načítám