Hlavní obsah

Chcete vlastní Lamborghini? Tento farmář si jej postavil!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tohle je důkaz, že když je člověk šikovný, nic není problém. Tento pán si postavil vlastní zmenšené Lamborghini, a to včetně výklopných dveří a pevné skládací střechy. Rychlé asi nebude, impozantní však je již nyní.

Článek

Tento farmář toužil po svém Lamborghini, nemohl si jej však dovolit, tak jako drtivá většina lidí na této planetě. To jej však před realizací jeho snu nezastavilo. Jednoduše si jedno sám postavil! A je to opravdu úctyhodný stroj. Nejen že designově vypadá jako vcelku povedená zmenšenina Aventadoru Roadster, ale navíc má auto funkční vyklápěcí dveře a pevnou skládací střechu! V interiéru nechybí skořepinová sedadla, velká pádla řazení i vlastní palubní deska. Středový panel pak připomíná reálné Lambo. 

Obrovskou kreativitu musel tento farmář předvést i při instalaci motoru. Vypadá to na motorkový jednoválec, který je chlazen větráčky z počítače! Auto má dále i vyklápěcí zadní křídlo, diodové svítilny i funkční výklopné nádechy vzduchu k motoru. Elektricky se otevírá dokonce i víčko nádrže! Třešničkou na dortu je možnost měnit světlou výšku podvozku. Upřímně jsme fascinování šikovností tohoto člověka. Dejte mu základní nářadí a postaví vám raketu na Mars!

Reklama

Načítám