Hlavní obsah

Chcete Mercedes s 1000 koňmi? Kupte si Challenger Demon!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete si "masařku"? Čtyřoký Mercedes třídy E z devadesátých let. Právě na platformě tohoto auta je postaven nejbrutálnější sériový muscle car z USA! Dodge Challerger SRT Demon právě přijíždí a nabízí přes 1000 koní!

Článek

Cesta od ne zrovna kvalitního Mercedesu k extrémnímu muscle caru je trnitá. Chrysler převzal tuto platformu a použil ji pro své velké sedany jako třeba model 300C či Dodge Charger. Poté udělali z tohoto vozu kupé, krásný masivní musce car Challenger. A ten se úplně zbláznil, protože přišel i ve verzi Hellcat se 714 koňmi. Lidé si mysleli, že to už je vše, ale chyba lávky. Přivítejte Démona!

Dodge Challenger SRT Demon posouvá hru ještě dále, přičemž má mít tři jízdní režimy. Nejslabší nabízí "jenom" zhruba 760 koní, prostřední režim má 815 k a když si zapnete vrcholnou verzi, dostanete zhruba 1020 koní! V tu chvíli ale musíte jet na 100 oktanový benzin, mít za příplatek jinou jednotku a ještě aktivovat režim pro sprinty. Zdá se, že staré éčko žije dále velmi rozmařilým životem!

Reklama

Načítám