Hlavní obsah

BMW M2 CSL: Ostřejší M2 se již prohání po Ringu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již od příchodu standardní M2 se hovoří o to, že nejmenšímu ostrému modelu BMW by slušela ještě pikantnější varianta. Nyní je již téměř na sto procent jasné, že takové auto vznikne - podívejte se, jak se prohání při testech po Nürburgringu!

Článek

Standardní BMW M2 jsme již v rukou měli a doslova nás nadchlo, jak můžete vidět ve videu zde. Již na okruhu Hungaroring jsme si však říkali, že je to vyloženě silniční sporťák a klidně by mu slušela i nějaká ostřejší okruhová varianta. V té době jsme však ještě nevěděli, že BMW již takové auto připravuje!

Půjde pravděpodobně o BMW M2 CSL a vy si jej nyní můžete prohlédnout na videu z testů na Nordschleife. Můžeme očekávat nižší hmotnost, tvrdší podvozek a samozřejmě koně navíc. Ze standardních 370 koní se tak může stát až více než 400 hřebců. Některé zdroje dokonce uvádějí naprosto totožný motor s větší M4, což znamená 450 koní! To bychom však zatím předbíhali. Nás může nyní hřát již jen ta skutečnost, že vznikne další opravdu zajímavé auto pro nadšence.

Reklama

Načítám