Hlavní obsah

BMW M2, 1M Coupe a M3 E30: Záznam živého vysílání! (video)

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Včera proběhlo další živé vysílání Garáž.cz, tentokrát s malým ostrými BMW divize Motorsport. Vidět jste tedy mohli novou M2, předchůdkyni 1M Coupe i duchovní předobraz M3 E30! Pokud jste to nestihli, tak nyní přinášíme záznam vysílání.

Článek

Stává se již tradicí, že vám každý týden nabízíme živé vysílání, tentokrát je jich dokonce více. Druhé v pořadí se konalo v showroomu BMW Stratos Praha - této firmě děkujeme za poskytnuté útočiště, protože venku řádila průtrž mračen. K dispozici byl tentokrát vůz nový, zánovní model i jeden youngtimer, přičemž pokaždé se jednalo o extrémně zábavná řidičská vozidla z Německa. Hlavním středobodem bylo nové BMW M2, skvělý sporťák s přeplňovaným šestiválcem a 370 koňmi.

K němu jsme však přizvali model 1M Coupe postavený podle stejného schématu - nápravy z M3, přeplňovaný motor, kompaktní karoserie. Výsledkem je fantasticky vypadající dvojice, která vytrhne ze židle snad každého automobilového nadšence. Aby toho však nebylo málo, přidal se k nám i Filip se svou krásnou M3 E30! Jak to nakonec probíhalo, se můžete podívat v tomto záznamu.

Reklama

Načítám