Hlavní obsah

Bizarní show v Indii - Octavia RS jezdí bokem a předvádí se

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak správně propagovat nový model na trhu, kde mají Bollywood a milují až přehnanou a nereálnou show? No jistě, musíte lidem dát takovou akci, kterou si žádají. Škoda na to šla chytře a předvedla show plnou divokých smyků.

Článek

Dobrá, tohle není nic zvláštního, kaskadérští řidiči dělají podobné akce po celém světě. Tato se týka Škody Octavia RS v Indii, kde se jedná o nejsilnější škodovku. V Bollywoodu můžeme vidět filmy, kde auta létají vzduchem a jejich řidič je ovládá snad pouhou myšlenkou, show Škody se však drží při zdi a je to spíše pěkná hra s ruční brzdou a synchronizace tří aut, než skoky a nekonečné otočky. Mimochodem víte, že předchozí Octavia RS se v Indii jmenoval Laura RS?

Specifikace pro Indický trh pak má jen jeden motor, dvoulitr TSI o výkonu 230 koní, přičemž spojen je se šestistupňovou dvouspojkovou převodovkou DSG. Nabízen je také pouze sedan, kombi v Indii nechtějí. Jak to tedy v Bombaji vypadalo, se můžete podívat na následujícím videu.

Reklama

Načítám