Hlavní obsah

Audi Q3 - Menší make-up

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Paříží nám Audi představí inovované malé SUV Q3.

Článek

V případě Audi Q3 se však jedná o velice decentní facelift. Skoro by se až chtělo říct, že si ho prakticky nevšimnete. Snad jen v atraktivnější výbavě Sport, kdy je rámeček masky chladiče lakován šedou barvou Stone a má větší otvory v nárazníku, by vám mohlo připadat, že je něco jinak. Ještě trochu více péče se dočkal balíček S line, ve kterém jsem otvory v nárazníku lákovány černou barvou s diamantovým efektem. Nárazník pak má dvoudílný nástavec a stříbrný mantný kryt podvozku. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Z nabídky mizí hnědá Tundra, naopak zájemce o zelenou možná potěší nový odstín Camouflage. Další novinkou je pak speciální verze S Line Competiton s černými zrcátky, hagusy a zadním spojlerem. V její výbavě najdete devatenáctipalcová kola Audi Sport, sportovními sedadly (standardně kombinace kůže a látky, za příplatek Alcantara a nebo za více peněz kůže Nappa), tříramenný sportovní a (bohužel) vespod zploštělý volant a hliníkové doplňky v interiéru. Auto bude jiné i jízdně, protože automobilka slibuje tvrdší podvozek. Německé ceny modelu Q3 startují na 30 100 eurech (813 tisíc korun), výbava Competiton pak vyjde minimálně na 33 050 eur (893 tisíc korun). 

Načítám