Hlavní obsah

Audi Q3 - Menší make-up

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Paříží nám Audi představí inovované malé SUV Q3.

Článek

V případě Audi Q3 se však jedná o velice decentní facelift. Skoro by se až chtělo říct, že si ho prakticky nevšimnete. Snad jen v atraktivnější výbavě Sport, kdy je rámeček masky chladiče lakován šedou barvou Stone a má větší otvory v nárazníku, by vám mohlo připadat, že je něco jinak. Ještě trochu více péče se dočkal balíček S line, ve kterém jsem otvory v nárazníku lákovány černou barvou s diamantovým efektem. Nárazník pak má dvoudílný nástavec a stříbrný mantný kryt podvozku. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Z nabídky mizí hnědá Tundra, naopak zájemce o zelenou možná potěší nový odstín Camouflage. Další novinkou je pak speciální verze S Line Competiton s černými zrcátky, hagusy a zadním spojlerem. V její výbavě najdete devatenáctipalcová kola Audi Sport, sportovními sedadly (standardně kombinace kůže a látky, za příplatek Alcantara a nebo za více peněz kůže Nappa), tříramenný sportovní a (bohužel) vespod zploštělý volant a hliníkové doplňky v interiéru. Auto bude jiné i jízdně, protože automobilka slibuje tvrdší podvozek. Německé ceny modelu Q3 startují na 30 100 eurech (813 tisíc korun), výbava Competiton pak vyjde minimálně na 33 050 eur (893 tisíc korun). 

Reklama

Načítám