Hlavní obsah

Řidič slovenské sanitky sprostě vynadal blokujícímu řidiči!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neschopnost dnešních řidičů pohotově reagovat na nenadálou situaci vidíme dnes a denně. Poslední dobou se však často stává, že mnozí na cestách nejsou schopni rozumně uvolnit prostor ani pro projíždějící sanitku. Není se tedy čemu divit, že tento bratislavský řidič sanitky to již neunesl.

Článek

Kdo si za volantem občas nezanadává, že? Mnozí by si jistě přáli mít i megafon, aby mohli "obšťastnit" ostatní řidiče tím, co si o nich myslí. Tuto možnost však má bratislavský řidič sanitky na videu a neváhá jí použít. Když se totiž snaží projet křižovatkou, zablokuje jej řidič Dacie Logan. V tu chvíli by stačilo popojet o kousek do křižovatky, to má však řidič problém udělat i ve chvíli, kdy již všechna auta v okruhu sta metrů stojí a dělají mu prostor. Není se tedy čemu divit, že se následně na hlavu řidiče červeného rumunského vozu snese vlna nadávek. Tohle video tedy musíte vidět se zvukem, ale upozorňujeme vás, že se v něm mluví krásně slovensky sprostě.

Reklama

Načítám