Hlavní obsah

Toyota v Ženevě 2018 překvapila Aurisem a konceptem Supry

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle jsme na stánku Toyoty nečekali. Třetí generace Aurisu již není ta šedá myška, teď se jedná o výrazný, extravagantní model se dvěma druhy hybridního pohonu. Stejně se ale těšíme na tu Supru.

Článek

Očekávali jsme pátou generaci Toyoty Supra a dočkali jsme se. I když tedy jen na půl - zatím se jedná o koncept závodního vozu, ale již ten slibuje mnohé a moc se nám líbí. Omrkli jsme také model vyráběný v Česku, tedy malinké Aygo, které dostalo výrazný facelift a nám připadá rozhodně zajímavější, než dříve. Ale ta opravdová pecka nás teprve čekala - nový hatchback Auris. Zatím mu není vidět dovnitř, ale zvenku se jedná o nebývale výrazné a zajímavé auto - svěží vítr do nižší střední třídy. Očekávejte zpočátku jen jeden klasický motor - oturbenou benzinovou dvanáctistovku, ale za to přibude hybridů - nyní jsou dva, s osmnáctistovkou a s dvoulitrem, přičemž ten silnější má mít okolo 180 koní. Více se již dozvíte ve videu.

Reklama

Načítám