Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Slevy a akce
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Zajímavosti
Nejošklivější auto, co jsme dnes našli na internetu: Díl 35 - Toyota Hilux Rangga SUV
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Zajímavosti
-
19. 12. 2024
Nejošklivější auto, co jsme dnes našli na internetu: Díl 35 - Toyota Hilux Rangga SUV
Nejnovější články
Nová auta
-
14. 11. 2025
Technické vychytávky rodinného obříka: Čím se může pochlubit elektrické SUV Kia EV9
Rodinný mastodont značky KIA, sedmimístné elektrické SUV jménem EV9, veze na své palubě spoustu supermoderních technologií. Jednou z nich jsou digitální zpětná zrcátka – co vám přinesou a opravdu byste si za ně měli připlatit?
01:16
První dojmy
-
dnes
Je Volkswagen Golf GTI Edition 50 fantastické auto? Ne. Je ještě lepší! O hodně…
Golfy GTI jsem měl rád vždycky, pro mě je to synonymum hot-hatche. Od pohledu vždy spíš civilní, přiměřeně ostrý a zábavný, každodenně naprosto v pohodě použitelný. Ale jak jezdí výroční Edition 50… nepamatuju, kdy jsem si naposledy sériové auto takhle užil.
Dakar
-
dnes
Přišli, viděli, zvítězili. A zabalili to. Dacia nečekaně končí s Dakarem
Po letošním vítězství se Dacia rozhodla předčasně ukončit svůj dakarský program.
Novinky
-
dnes
Smutná hrdinka olympiády Lindsey Vonn miluje auta! A ne jenom ta, která byste čekali
Sjezdařská ikona Lindsey Vonn neudělala za svou olympijskou kariérou tečku, kterou by si představovala. Jízda jednačtyřicetileté závodnice na letošní olympiádě skončila po pár sekundách hrozivým pádem, její otec vybízí, aby se na lyže už nevracela. Pokud se tak skutečně stane, bude mít o to více času pro svou další vášeň - auta!
01:20
Ze světa automobilek
-
dnes
Hyundai uvádí na český trh modernizovaný Ioniq 6 i odvozenou sportovní bestii N. Ceny začínají zajímavě nízko
Futuristické modely Hyundai Ioniq 6 (facelift) a Ioniq 6 N mají české ceny. Kromě divokého vzhledu přináší moderní techniku a bohatou výbavu už v rámci standardu, N pak nastavuje sportovní laťku hodně vysoko a za zajímavou cenu.
Zajímavosti
-
dnes
A je po nadějích… Ester Ledecké to nevyšlo ani na lyžích, alespoň může mít radost z nového auta
Sympatická „obojživelnice“, která úspěšně závodí na vrcholové úrovni na snowboardu i na lyžích, se svým současným vozem nenápadně pochlubila na sociálních sítích. Zveřejnila totiž svoje snímky z interiéru, krátce poté, co opustila tiskovou konferenci, na níž hovořila o nové sezoně.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Nejošklivější auto, co jsme dnes našli na internetu: Díl 35 - Toyota Hilux Rangga SUV - Garáž.cz